tisdag 19 mars 2013

Massa nytt spännande på gång i ateljén!

Oj nu har det vart mycket de senaste dagarna, jag har bland annat haft min kära mor på besök sen i fredags, agendan var som vanligt full när vi ses, vi har sytt, röjt runt och möblerat om i ateljén, gjort om en del i butiken, planerat framtiden och lite olika projekt som är på gång, gjort en massa tyg och material inköp till kommande bebis och barn plagg som planeras. Vi har även kollat på en massa tygprover inför PollyJo Designs kommande kollektion men jaa det är minsann inte lätta att bestämma sig för vad, finns mycket läckert att välja bland. Här kommer en liten inblick i vilka färgglada tyger som bland annat kommer dyka upp på plagg till de allra minsta inom en snar framtid. Det är redan påfyllt med lite nytt i webbutiken och i vår fysiska butik, bland annat byxorna med djungelmotiv. Såklart är allt ekologiskt eller återvunnet i ett fåtal exemplar.



onsdag 13 mars 2013

Nya läckra örhängen!

Nya tjusiga och färgglada örhängen av gamla vintageknappar hittar ni nu i vår fysiska butik PollyJo & Moz på claesgatan 8 i Malmö, såklart även på webbshopen + att vi har lämnat in ett gäng nya örhängen till vår fina återförsäljare Fligue i Underjorden på davidhallstorg i Malmö.


fredag 8 mars 2013

Internationella Kvinnodagen!

Såklart har jag på mig min egna det vill säga PollyJo Designs örhängen med kvinnomärket dagen till ära ♥ Vi kör ju 10% på alla smycken med kvinnomärket i fysiska butiken och på webbshopen denna vecka så passa på att fynda! www.pollyjo-moz.se Vi passar även på att lyssna på Rockfotos playlist dagen till ära, mycket passande då våra väggar är fyllda med utställningen "Support Your Local Artis", fantastiska fotografier från Rockfoto! 



onsdag 6 mars 2013

Kvinnosymbolen och internationella kvinnodagen!

Eftersom det är den internationella kvinnodagen nu på fredag den 8 Mars ger vi er alla chansen att köpa våra smycken med kvinnomärket/Kvinnosymbolen till rabatterat pris denna vecka.  Vi tycker alla borde stoltsera med ett smycken med kvinnosymbolen så kom in i vår fysiska butik i Malmö eller slå till på ett halsband eller ett par av våra snygga örhängen med kvinnomärket i vår nätbutik. Rabatten är redan avdragen i nätbutiken.




tisdag 5 mars 2013

Webbshopen är klar!

Äntligen så har butikens hemsida och nätbutik blivit klar, såklart så kan ni hitta de flesta av våra smycken och plagg där. Vi kommer fylla på med nya smycken och plagg allt eftersom, men passa på att spana in redan nu och se vad ni kan shoppa loss bland. Här ser ni lite av allt fint ni hittar i butiken.