måndag 31 augusti 2009

Bazaaren på St Knutstorg

Bazaaren i går gick super bra, PollyJo Design sålde riktigt bra och vi/jag känner oss supernöjda! det var mycket folk under dagen och mycket positiv respons. Visningen blev riktigt bra och stajlningen av vårt lilla tält blev fin. Bättre och roligare söndag kan man inte ha. Tackar för all fin respons och positiv energi som spreds under dagen. Och tack alla nya kunder.

Bilder från visningen på Stajl by malmö





lördag 29 augusti 2009

STAJL BY MALMÖ!

Nu e jag klar med alla förberedelser inför morgondagen :) Lite sömn sen är det fullt pådrag hela dagen imorrn. Leta er nu dit och strosa runt bland allt fint som ni kommer hitta på St Knutstorg imorgon mellan 12-20 och missa inte visningarna som är 14, 16 och 18. Ses imorrn.

måndag 24 augusti 2009

Inprovning av kläder och anndra tankar!

Under dagen så har kläderna som modellerna ska ha på visningen nästa söndag provats in och det gick bra, känns skönt för då kan jag gå vidare med allt annat som ska fixas inför nästa söndag. Det är alltid mer än vad man tror men jag får lite assistans under veckan! Hemsidan knåpas det med för fullt, hoppas den hinner bli någorlunda klar tills Stajl by Malmö. Jag litar på sambon som sitter vaken hela nätterna och fixar med den.
Jag är ledig från mitt andra jobb hela veckan så jag ska nog lyckas hinna med det som jag tänkt mig eller jag får väl siga vi eftersom jag får en assistent under veckan och sambon fixar en massa oxå.
Imorrn blir det en dag med en massa inköp som ska fixas!

So long!

torsdag 20 augusti 2009

Positiv respons!


Visningen på Morsikan i Folketspark i måndags gick toppen bra! Det var ganska mycket folk under kvällen och det kan bli något riktigt bra i framtiden om dom marknasför det lite bättre. Jag är nöjd och folk som var där verkade vara det. Fick mycket positiv respons under kvällen, lite nya kontakter och en och annan klänning såld!

onsdag 5 augusti 2009

PollyJo Design på Catwalken under Malmöfestivalen!

Du hittar allt möjligt på Malmöfestivalen bland annat mode!

Måndagen den 17 augusti klockan 19.00 och 21.00 i Moriskan i folketspark/Malmö så visar 10 designers upp sina nya kollektioner.
Där hittar ni PollyJo Design på catwalken.
Jag kommer även att stå där och sälja.
Leta er dit och kolla in en fantastisk modevisning med massa snygga kläder och accessoarer.