onsdag 20 oktober 2010

Nya vanor och regelbundenhet!

Så nu tänker jag börja mitt nya liv...
Efter att ha varit ute och rest en stor del av detta året till länder som inte har dom bästa matvanorna, har jag haft himmla svårt att upprätthålla några som helst nyttiga och bra matvanor och även regelbunden träning, så nu är det slut på detta osunda leverna, därmed basta.
Det är faktiskt ganska så skönt att vara tillbaka i vardagen (tro det eller ej) och därmed kunna styra över sitt liv, det är inte helt lätt att försöka bestäma vad man ska äta eller göra när man är iväg och jobbar utomlands. Efter att ha vilat ut i typ 2 veckor efter sista resan och återhämtat mig så är det dax att "börja om" NU j*****
Jag har ju faktiskt bland annat köpt mig ett så kallat promenadband som jag fick levererat precis innan jag åkte iväg till Canada så nu ska det användas flitigt :) Jag kan verkligen rekommendera det för alla, funkar super.

2 kommentarer:

  1. Om exakt en timma ska vi som sitter ihop gå till gymmet för ett samtal, det du!

    SvaraRadera
  2. ÅÅÅÅHHHHH jag vill också ha ett sådant där promenadband!! Måste önska mig det i julklapp av någon vänlig människa. Säg bara inte att du har den rosa, för då dör jag av avundsjukhet!

    SvaraRadera