fredag 23 mars 2012

Elvis och Graceland!

Så har man besökt Elvis och Graceland, jag som är väldigt intresserad av inredning och design och allra helst retro saker, så jaa då va ju detta ett slags paradis. Men samtidigt så kan man ju konstatera att hela denna industri kring Elvis är minst sagt sjuk enligt mig. Dom pressar verkligen ut pengar på precis allt. Vissa saker är kul och intressant att se, som exempelvis hans hus, studion, graven och hans motormuseet, som har en massa bilar som Elvis ägt i olika perioder genom åren, sen fick man gå in i hans 2 special inreda flygplan och de va väl kul. Men sen alltså alla andra olika utställningar kan man verkligen ifrågasätta. Dom är döpta till en massa olika namn som ska locka folk, men nee mitt tips om ni åker dit är att kolla in huset, det räcker mycket väl. Nu råkar vi vara intresserade av bilar så vi ville se de gamla bilarna också och då var man tvungen att köpa mellan paket som då även inkluderade lite andra utställningar som visa sig va totalt ointressanta.
Tar  man turen i hans "Mansion" som det kalls så får man ser hur mycket som helst om hans liv, studio, alla hans konstiga saker/hobbys han hade för sig + en massa guldskivor och annat musik relaterat.
Det var mycket intressant men som vanligt när det kommer till många kändisar så kan man konstatera att han va nog inte helt frisk....
Här får ni en smygtitt in i hans "Mansion"






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar