måndag 29 mars 2010

Helgen i Tyskland!






Ja har inte slutat skriva här, det som har hänt är...
Jag och Kim hade en bra resa/flygtur hem till Sverige från Usa ja förutom en väska som stannade kvar i Atlanta så hade vi allt annat med oss, såklart så var man ju sjukt trött när man kom hem på onsdag runt lunchtid men det var bara och försöka sova lite, tvätta, packa upp och packa ner i en ny liten väska för att sen bege sig mot Kastrup och flygplatsen igen på torsdagen! Denna gång så var det jobb med rugbyn som väntade i Tyskland, Bernd Best Tournament. Resan dit gick i princip bra en av killar hann med planet precis och när vi kom fram så visade det sig att hans väskor inte kommit med planet... men som sagt det känns ju som standard när man flyger, alltid är det något bagage som inte kommer fram på en gång... Killarna fick även "mellanlanda" i flygplatsens rullstolar, hihi
När vi kom fram till hotellet så visade det sig att det inte fanns något internet så min blogg fick kort och gott vila. Det gick väl sådär för Fifh griffins, dom kom femma men utöver slut resultatet så har det varit en mycket trevlig och skojig helg.
Nu är jag dock trött efter att ha jobbat i nästan en hel månad oavbrutet så ska det bli skönt med lite egentid här hemma, även om jag har haft sjukt roligt så är det skönt att va hemma en stund och ledig över påsk!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar